marți, 18 martie 2014

PARFUMUL CARE VI SE POTRIVESTE (VII). PARFUMURILE ZODIEI BERBEC

YOUTH DEW de la ESTEE LAUDER
   Domnisoara si doamna Berbec sunteti obisnuita sa faceti gafe, incat aveti nevoie de un arsenal redutabil de parfumuri ca sa va puteti disimula jena!
     De aceea, a creat pentru dumneavoastra Estee Lauder parfumurile Youth Dew si White Linen. Insa, dincolo de toata bravada, ati pastrat un suflet de copil si, prin urmare, va incanta lucrurile frumoase. Daca va simtiti ostenita si aveti nevoie sa va reincarcati bateriile, va veti  faceti un bine, aruncandu-va in bratele invapaiatei Miss Dior !
Youth Dew , "roua diminetii", a fost creat de Estee Lauder ca ulei concentrat de baie. Avand mare succes, Estee Lauder s-a hotarat sa-l dubleze ca parfum de piele. Acest parfum este puternic, imbinand uleiuri de citrice suculente, cu muscate Bourbon din Arhipeleagul Reunion cu benzoia vietnameza, ambra spaniola, trandafir, iasomie, cuisoare, vanilie, mosc, fiind "cat se poate de sexy", dupa cum il descrie creatorul. Acest parfum este doar pentru seara (contrazicandu-si  numele) sau pentru budoar, potrivit in toate anotimpurile dar numai cu haine sofisticate, in culori somptuoase.
White Linen, creat de Estee Lauder la sfarsitul anilor 60 ai secolului trecut, a avut si are mare succes, putand fi purtat la orice varsta. Predomina mirosul de radacina de vetiver din Insula Java, peste care adie mirosul de mandarine, atenuand miasmele de trandafir bulgaresc, iasomie, liliac si lacramioare. La sfarsit, intervine o rabufnire de cedru si ambra. Parfumul se recomanda primavara si vara, fiind un parfum de zi, care se potriveste cu haine din materiale naturale, in gama nuantelor de alb, crem, gri,galben, vernil, bleu, atat cu tesaturi uni cat si cu imprimeuri.
Miss Dior de la Christian Dior a fost creat  ca o recompensa acordata femeilor care au trecut prin restrictii, ingrijorari, tristeti in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial si a cucerit repede Parisul anilor 50 din secolul trecut, cucerand si astazi toate femeile, care se hotarasc sa-l poarte, indiferent de anotimp si de momentul zilei. Compozitia lui cuprinde gardenii, iasomie, narcise albe, trandafiri de Franta, paciuli, imbinat cu arome de ambra, muschi de padure, chypre. Purtati-l la haine albe precum si la acelea cu culori limpezi de pietre pretioase, din organdi, matase, pichet, in, dantela, tul. In orice caz, nu-l purtati cu haine negre, rosii sau purpurii.
  Dragele mele domnisoare si doamne Berbec, cred ca ati observat ca din parfumurile care vi se potrivesc, nu lipsesc doua ingrediente: iasomia si ambra. Asadar, puteti folosi orice parfum care contine aceste ingrediente si veti fi fermecatoare si atractive.Iasomia va estompeaza impulsivitatea, iar ambra va da un aer serios, care-l va zapaci pe interlocutorul dumneavoastra, atunci cand ati gafa!
La multi ani!
Pe curand,
Earnest


Niciun comentariu: